Okulumuz Masa Tenisi Yıldız kızlarımız Esenler şampiyonu, küçük kızlarımız Esenler ikincisi oldu emeği geçen Asım T. öğretmenimizi ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

ESENLER BELEDİYESİNİN DÜZENLEDİĞİ BİR KİTAP BİR DÜNYA KİTAP OKUMA YARIŞMASINDA OKULUMUZ 7-C SINIFI ÖĞRENCİSİ  NİSANUR A.B 1.Cİ OLMUŞTUR EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞŞEKÜR EDERİZ.

Dilimizin Zenginlikleri Projesi Mart Ayı Etkinliği.

Okulumuz Bilişim Öğretmeni tarafından bilişim haftasında Öğrencilere İnternet ve sosyal medya kullanımı konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.

Nis

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Kanunun yürürlüğe girmesi, ülkemizde kişisel verilerin korunması alanında yeni bir dönemin başlamasına neden olmuştur.

Yapay zekanın, nesnelerin internetinin, büyük verinin konuşulduğu, dijital dönüşüm süreçlerinin gün geçtikçe hız kazandığı bir dünyada teknolojinin olmadığı bir hayat düşünülemeyeceği gerçeğini hepimizin kabul etmesi gerekir.

Kişisel Verileri Koruma Günü için; kişisel verilerin korunması konusundaki farkındalığı artırmak ve bu bilincin öğrenciler arasında yaygınlaşmasını sağlamak için pano hazırladık.

Mrt

Okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencilerine meslek seçimi, kariyer planlama, üniversite sınavına hazırlıkta motivasyon gibi konularda destek olması amacıyla meslek tanıtım günleri düzenlendi. Yapılan çalışma kapsamında okulumuz öğrencileri Tıp, Veterinerlik, Mimarlık ve Gemi İnşaat Mühendisliği gibi bölümlerden üniversite öğrencileriyle verimli ve keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Mrt

2024LGS kılavuz incelemesi. LGS sınavına 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında başvuru yapabilirsiniz.

Bilim ve Teknoloji Haftası

Mrt

Okulumuz 12.sınıf öğrencilerine yönelik "YKS Hazırlık ve Motivasyon" konulu seminer gerçekleştirildi.

Mrt

YKS hazırlık sürecinde olan okulumuz 12.sınıf öğrencilerine rehberlik servisi tarafından "Verimli ders çalışma- Özdisiplin geliştirme" konulu seminer verildi.