Edebiyat öğretmenlerimiz tarafından öğrencilerimizin kitap okuma alışkanlığının geliştirilmesine yönelik çok yönlü metodlarla çalışmalar yapıldı.

Öğrencilerimizle birlikte Türkiye ve Dünyada gerçekleşen güncel bilimsel ve teknolojik olay, buluş ve gelişmeleri sergilediğimiz okul panolarımızı hazırladık.

Aksoy Kız İmam Hatip öğretmenleri olarak eğitim sürecinde karşılaştığımız sorunlar ve çözüm önerileri üzerine gerçekleştirdiğimiz toplantımızda fikir  alış verişinde bulunduk.

Nis

Ramazan ayının heyecanına ortak olmak ve farkındalığını artırmak adına okulumuzda“Mani Yazma Yarışması” düzenlendi

Nis

İmkanlar dahilinde okulumuzun uygun alanlarına değerler eğitimi çerçevesinde hat sanatı yazıları ve hadisler yazıldı.

Nis

Okulumuz Öğretmenleri bilişim öğretmeni eşliğinde bakanlığımıza bağlı E-okul, MEBBİS, EBA uygulamaları, dogm.meb.gov.tr, religiouseducation.meb.gov.tr, dinogretimi.meb.gov.tr, dkab.meb.gov.tr, dinogretimiokullar.meb.gov.tr, hafiz.meb.gov.tr, dogm.eba.gov.tr gibi web siteleri inceledi.

Nis

Anadolu İmam Hatip  Lisesinin ve İmam Hatip Ortaokulunun Öğrencilerine Sunduğu İmkanlar  velilere afiş, broşür ve sosyal medya hesaplarımız aracılığı ile  bilgilendirme yapılmıştır.

Nis

Okulumuz Rehber öğretmenleri tarafından ortaokul öğrencilerine genel ve mesleki liseler ve bölümleri hakkında bilgilendirme çalışması yapıldı. Lise son sınıf  öğrencilerine üniversite ve bölümleri tanıtımları yapıldı.

Mrt

Okulumuzda “Hayırda Yarışanlar Etkinliği” düzenlendi. Bu sayede akran çocuklar arasındaki iletişim kuvvetlendirilerek, iyilik yaygınlaştırıldı.

Mrt

Meslek dersi öğretmenlerimizce planlanıp hazırlanan haftanın ayet ve hadisi okulumuzun panosunda sergilendi.

Mrt

Akademik rehberlik çalışmaları doğrultusunda 11 ve 12.  sınıf öğrencilerimize üniversite tanıtımları,bilgilendirme faaliyetleri  gezi / gözlem şeklinde gerçekleştirildi.

Mrt

Bilişim öğretmenimiz tarafından okulumuz öğretmenlerine Güvenli İnternet Kullanımı ve Kişisel Verilerin Korunması Konulu seminer verildi.

Mrt

Millî ve manevi değerler kapsamında Çanakkale Zaferi,ve şühedayı anma programları düzenlendi ve hatimler indirildi

Mrt

Okullarda uygun mekanlar (koridorlar, sınıf içi panolar, veli bekleme salonları ve öğrenci giriş kapısından başlamak üzere merdiven sahanlıklarının uygun görülen yerleri) ayet,hadis,ebru,hat ,tezhip ,tüm derslerde yapılan çalışmaların sergisi gerçekleştirildi.

OKULUMUZDA ÇÖK KAPAN TUTUN TATBİKATI YAPILDI.