Haz

2021-2022 Eğitim-Öğretim yılı ikinci dönem sonu karne töreni gerçekleştirildi. Törende, sene içinde gerçekleştirdiğimiz sportif ve kültürel faaliyetlerde başarı gösteren öğrenciler ile her sınıf seviyesinde ders notları en yüksek olan öğrencilere madalyaları verildi.

Okul müdiremiz, öğretmenlerimizin derslerine ziyarette bulundu.

Okul rehberlik servisimiz öğretmenlerimize "Etkili Rehberlik ve Doğru Yönlendirme" konulu sunum gerçekleştirdi.

Kût'ül Amare Zaferi'nin 106. yıl dönümü münasebetiyle okulumuzda kutlama programı düzenlendi.

Okulumuzda, Kurânı-ı Kerim'in indirilmeye başlandığı gece olan mübarek Kadir Gecesi kutlama programı düzenlendi.

Ock

Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu'nun konuk olduğu Aksoy Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi Hafızlık Taç Takma Merasimi; Sayın Kaymakamımız Adil Karataş, Belediye Başkanımız Sayın M.Tevfik Göksu ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Sayın M. Nurettin ARAS ve Şube Müdürümüz Feyzullah Sert' in  katılımıyla gerçekleşti. Hafızlarımızı tebrik ederiz.

Haz

ORTAOKUL VE İLKOKULLARA OKUL TANITIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR.

2020-2021

Siyer-i Nebi yarışmasında okulumuz öğrencilerinden

Sümeyye AYAN Esenler 2.si

Aslıhan BAYIR Esenler 3.sü

Sümeyye ÖZKARA Esenler 4.sü olmuştur. Öğrencilerimizi ve Öğretmenlerimizi tebrik ederiz

5, 6, 7 ve 8. Sınıf Düzeylerinde 7 ve 8. Ünite Çalışma Fasikülleri Yayımlandı

UZAKTAN EĞİTİM SÜRECİNDE VERİMLİ DERS ÇALIŞMA

Ara

Haftanın amacı, yerli tüketimin bilinçli olarak artırılmasıdır. Bu hafta süresince tutumlu olmanın, yatırım yapmanın ve "yerli malı kullanmanın önemi" vurgulanır. İnsanların parasını, malını, eşyalarını, zamanını ve sağlığını gerektirdiği gibi korumak ve dikkatli kullanmasına tutumlu olmak denir. İhtiyaçlara harcandıktan sonra artakalan para ile yatırım yapmanın önemi üzerinde durulur. Tüketilecek ürünlerin ülkede üretilen ürünlerden seçilmesinin gerekliliği anlatılır. Bu şekilde ülkenin zenginliklerinin artması amaçlanmaktadır. Ayrıca bilinçli tüketicilik konuları üzerinde durulur.

Ak akçe kara gün içindir.

Ayağını yorganına göre uzat.

Damlaya damlaya göl olur.

İşten artmaz, dişten artar.

Güvenme varlığa, düşersin darlığa.

Tutumlu olan kimse fakir olmaz.

TRT EBA TV ORTAOKUL HAFTALIK YAYIN AKIŞI