Okulumuz Bilişim Öğretmeni tarafından bilişim haftasında Öğrencilere İnternet ve sosyal medya kullanımı konusunda dikkat edilmesi gereken hususlar hakkında bilgilendirme semineri yapıldı.

Nis

Kişisel Verilerin Korunması Kanunu 7 Nisan 2016 tarihinde yürürlüğe girmiştir. Kanunun yürürlüğe girmesi, ülkemizde kişisel verilerin korunması alanında yeni bir dönemin başlamasına neden olmuştur.

Yapay zekanın, nesnelerin internetinin, büyük verinin konuşulduğu, dijital dönüşüm süreçlerinin gün geçtikçe hız kazandığı bir dünyada teknolojinin olmadığı bir hayat düşünülemeyeceği gerçeğini hepimizin kabul etmesi gerekir.

Kişisel Verileri Koruma Günü için; kişisel verilerin korunması konusundaki farkındalığı artırmak ve bu bilincin öğrenciler arasında yaygınlaşmasını sağlamak için pano hazırladık.

Mrt

Okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencilerine meslek seçimi, kariyer planlama, üniversite sınavına hazırlıkta motivasyon gibi konularda destek olması amacıyla meslek tanıtım günleri düzenlendi. Yapılan çalışma kapsamında okulumuz öğrencileri Tıp, Veterinerlik, Mimarlık ve Gemi İnşaat Mühendisliği gibi bölümlerden üniversite öğrencileriyle verimli ve keyifli bir söyleşi gerçekleştirdi.

Mrt

2024LGS kılavuz incelemesi. LGS sınavına 18-29 Mart 2024 tarihleri arasında başvuru yapabilirsiniz.

Bilim ve Teknoloji Haftası

Mrt

Okulumuz 12.sınıf öğrencilerine yönelik "YKS Hazırlık ve Motivasyon" konulu seminer gerçekleştirildi.

Mrt

YKS hazırlık sürecinde olan okulumuz 12.sınıf öğrencilerine rehberlik servisi tarafından "Verimli ders çalışma- Özdisiplin geliştirme" konulu seminer verildi.

Mrt

Okul psikolojik danışma ve rehberlik servisi tarafından okul öğretmenlerimize yönelik "Sağlıklı Dijital Yaşam Becerileri" konulu seminer verilmiştir.

Mrt

Okul psikolojik danışma ve rehberlik servisi tarafından okul öğretmenlerimize yönelik "İhmal-İstismar" konulu seminer düzenlendi.

Şbt

Okulumuz 12.sınıf öğrencileri ÖNDER İmam Hatipliler Derneği işbirliği ile gerçekleştirdiğimiz mesleki tanıtım çalışmaları kapsamında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi 1.sınıf öğrencisi Esmanur MUTLU ile buluştu. Gerçekleştirilen söyleşide öğrencimiz kendi sınav hazırlık sürecini, tercih sürecini ve okuldaki deneyimlerini bizlerle paylaştı.

Şbt

Okulumuz 12.sınıf öğrencileriyle okul rehberlik servisi tarafından mesleki rehberlik çalışmaları kapsamında Sabahattin Zaim Üniversitesi'ne bölüm tanıtımı ve kampüs gezisi düzenlendi.

Şbt

16-28 ŞUBAT 2024 Tarihleri arasında gerçekleştirilen Wushu müsabakasında Öğrencimiz Ömür Sahra KAYMAZ wushu Türkiye 1. Si olmuştur. Öğrencimizi ve Ailesini tebrik ederiz.

Şbt

Okulumuz Çedes öğrencileri Bahçelievler’de bulunan huzurevi ziyaretine giderek yaşlılara saygı kapsamında onlarla konuşarak onlarla vakit geçirerek onları mutlu ettiler. Emeği geçen Şüheda Ş. ve Sümeyyenur A. hocamıza teşşekür ederiz.

Şbt

Okulumuz 2022-2023 MasaTenisi Küçük Kızlar ESENLER Şampiyonu olmuştur. Öğrencilerimizi Tebrik eder. Emeği geçen Asım T. Hocamıza Teşşekür Ederiz .